Een slimme investering
die bijdraagt aan je doelen.
Webdesign

Webdesign

Wij bouwen impactvolle websites die jouw doelpubliek aanspreken en die bijdragen aan de doelstellingen van je onderneming. Volledig in lijn met de look & feel van jouw merk.

Zo is je website een slimme investering die zichzelf terugverdient en die jouw onderneming helpt haar doelen te bereiken.

Wat is inbegrepen?

01.

Sitemap

Welke pagina's moet je website bevatten? En hoe staan die met elkaar in verbinding? Op basis van een grondige strategie krijgen we inzichten in wat jij en je doelpubliek belangrijk vinden. Dat vertalen we dan in de structuur van je website.

Na deze stap weet je:

  • Wat de structuur van je website is
02.

Wireframes

Naar wat is je doelpubliek op zoek op elke pagina? Welke doelen wil jij met elke pagina bereiken? Welke emoties wil je loswekken? Van zodra we de top-level structuur van je website hebben bepaald, kunnen we de structuur van elke afzonderlijke unieke pagina schetsen.

Na deze stap weet je:

  • De structuur van elke pagina
03.

Mockups

Nu er overeenstemming is over hoe de website gestructureerd zal zijn en hoe elke pagina er schematisch zal uitzien, wordt het ontwerp gevisualiseerd op basis van de Stylescape die voortkwam uit de Discovery.

Na deze stap weet je:

  • Hoe het ontwerp van je website er zal uitzien
04.

Coderen & hosting

Het ontwerp wordt vervolgens omgezet in code volledig in overeenstemming met de laatste standaarden. Daarnaast kunnen wij je website ook bij ons hosten zodat je daarvoor geen aparte partner voor moet zoeken.

Na deze stap weet je:

  • Hoe jouw website er live uitziet