Web design &
development experten

Heave's founder presenting a website sitemap to clients.

Wij zijn web design & development experten met een strategische mindset en een can-do attitude. Ons doel is duidelijk: bedrijven zoals het jouwe helpen op te vallen en een impact te maken met een website op maat.

Wat kan je van ons verwachten?

These are our values

01

Laser focussed

Zou je niet willen dat echte experts je website maken? Daarom zijn wij niet het zoveelste full-service digitale bureau. Wij hebben maar één doel: websites op maat maken voor bedrijven zoals dat van jou.

02

No cut corners

Wij nemen geen kant-en-klare ontwerpen of oplossingen om ze vervolgens aan te passen aan de behoeften van je bedrijf. Jouw bedrijf verdient beter. Wij zijn trots op het feit dat al onze websites vanaf nul worden ontworpen en ontwikkeld, volledig op jou afgestemd.

03

No guesswork

We gooien geen dingen tegen de muur om te zien wat blijft hangen. We beginnen elk project met een grondige duik in je bedrijf. Door te begrijpen wie je bent, wie je wilt bereiken en welke doelstellingen je hebt, stippelen we een strategisch plan uit. Alle ontwerp- en ontwikkelingsbeslissingen worden vervolgens gebaseerd op deze strategie, waardoor de impact van je website uiteindelijk wordt gemaximaliseerd.

04

No stress

Klanten werken met ons vanwege onze planmatige aanpak. We gaan tot het uiterste om elk project zorgvuldig te plannen en elke deadline te halen. Je weet te allen tijde precies wanneer je de volgende levering ontvangt en wanneer je feedback kan geven.

We zijn een match als ...

  • je een nieuwe website wilt laten maken of een bestaande laten vernieuwen.
  • je wilt opvallen en je doelgroep aanspreken.
  • je waarde hecht aan vakmanschap, kwaliteit en design afgestemd op de behoeften van je bedrijf.
  • je wilt dat je website een slimme investering is die resultaat oplevert.

Genoeg over ons. Laten we het over jou hebben.

Boek een gratis afspraak