132% toename van organisch verkeer via Google

Een aantal screenshots van de website van ABC - Domotica

Ontmoet ABC - Domotica

ABC - Domotica is een domoticaonderneming gevestigd in Schoten (België). Sinds 1994 bieden zij domotica-installaties op maat aan van de hoogste kwaliteit met de nadruk op een ongeëvenaarde ondersteuning. Hun drijfveer? Hun klanten een totaal en zorgeloos comfort bieden.

## Ontmoet ABC - Domotica

ABC - Domotica is een domoticaonderneming gevestigd in Schoten (België). Sinds 1994 bieden zij domotica-installaties op maat aan van de hoogste kwaliteit met de nadruk op een ongeëvenaarde ondersteuning. Hun drijfveer? Hun klanten een totaal en zorgeloos comfort bieden.

Jaar

2020

Onze rol

 • Strategie
 • Web Design
 • Web Development

Het creëren van een digitale ervaring die:

 1. Hun werk op maat laat zien dat ze doen voor high-end klanten.
 2. De vele aspecten van domotica en de voordelen ervan voor de klant benadrukt.
 3. Zowel particuliere als (potentiële) zakenpartners aanspreekt.

Meer empathie met behulp van hoogtepunten

Uit interviews bleek dat de meeste klanten niet op de hoogte waren van het volledige potentieel van domotica. Daarom voegden we highlights toe aan de projectpagina's waar praktische implementaties van domotica konden worden getoond om zo de empathie te vergroten.

Screenshots van de enkele projectpagina's op domotica.be
Een persoon die een High-end home cinema gebruikt

Het juiste doelpubliek aanspreken

Een groot deel van het doelpubliek was B2B. Strategisch kozen we daarom voor een aparte pagina om dat soort klanten aan te spreken door de voordelen van het werken met ABC - Domotica als partner te benadrukken en hun aanpak in de verf te zetten.

Screenshots van de B2B pagina op domotica.be

Het resultaat

Het allerbelangrijkste doel was om de merkbekendheid te vergroten. Door in te zetten op SEO optimalisatie bereikten we hoogere rankings in Google zoekresultaten. Daardoor bereikten we meer organisch verkeer op de website. Via keuzes in het ontwerp en de inhoud van de website zorgden we ervoor dat die bezoekers ook langer op de website bleven.

 • Google rankings

  Door technische SEO optimalisatie en het schrijven van de juiste content scoort de website nu hoog voor relevante trefwoorden zoals bijvoorbeeld 'Domotica Antwerpen'.

 • +132% organisch verkeer via Google

  Dankzij de hogere Google rankings en optimalisatie, slaagden we erin het organische maandelijkse aantal bezoekers naar de site meer dan te verdubbelen (in vergelijking met de vorige 12 maanden).

 • +110% time on page

  Door goed in te spelen op de noden en vragen waarmee het doelpubliek zit, vinden bezoekers de informatie die ze zoeken en blijven ze gemiddeld veel langer op de pagina's (in vergelijking met de vorige 12 maanden).

Vanaf dag 1 heeft Heave perfect geanalyseerd wat onze behoeften en wensen waren en vooral welke look & feel we wilden bereiken om onze doelgroep aan te spreken. Maarten is klantgericht, luistert en onderneemt doelgericht actie die zeer vlot werd uitgevoerd.

Een profielfoto van Kris Van den Kieboom - CEO van ABC Domotica NV
Kris Van den Kieboom
CEO & Oprichter

Wil je een nieuwe website die meer opbrengt?

We bekijken samen wat de beste oplossing is voor jouw project. Volledig gratis.

Een profielfoto van Maarten Van Herendael