Over ons

Maarten, oprichter van webdesignstudio Heave in Antwerpen, die een overleg heeft met een collega over Wireframes.
Wij vinden het schandalig dat er zoveel ondernemingen achterblijven met een website die traag laadt, niet aansluit bij hun merk, slecht werkt, niet veilig is en hun doelpubliek helemaal niet aanspreekt. Met andere woorden: een website die suckt. Daar willen wij iets aan veranderen.

Onze studio in cijfers

Jouw onderneming verdient beter

De meeste websites worden gemaakt door studio's die alles doen van grafisch ontwerp tot het runnen van advertenties. Het probleem? Je website is maar een bijzaak.

Je blijft achter met een website die suckt. In elkaar geflanst zonder kennis van zaken, klaar om voor de volgende jaren stof te verzamelen totdat je opnieuw beslist je website te vernieuwen.

Jouw onderneming verdient beter.

Wij zijn geen studio die alles doet. Wij zijn laser-focussed op één ding: websites maken die je onderneming helpt groeien met meer leads, meer conversies, meer omzet.

Sleep

Onze waarden

Wat maakt ons anders dan al die andere web design studios?

Is dat niet waar je als ondernemer naar op zoek bent? Meer leads, meer conversies, meer omzet. Elk project heeft een duidelijk doel: jouw succes vergroten. Wij zijn pas succesvol als jij dat bent.

Wij zijn niet het zoveelste ‘digitale bureau’ dat alles doet van marketing tot grafisch ontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in één ding: het maken van websites die jouw onderneming helpen groeien.

Wij nemen geen kant-en-klare ontwerpen of oplossingen om ze vervolgens aan te passen aan de behoeften van je onderneming. Jij verdient beter. Elke website die we ontwerpen en ontwikkelen is volledig op maat.

We hebben een hekel aan jargon. We praten als normale mensen en zeggen waar het op staat zonder er doekjes om te winden. Zo is het niet alleen prettiger werken, maar kunnen we ons echt focussen op het behalen van resultaat.

Maarten en een teamlid brainstormen over een webdesignstrategie in Antwerpen, waarbij ze kleurrijke sticky notes op een glazen wand gebruiken om ideeën te ordenen.

Werkwijze

Geen magie, wel een beproefd proces.
Meer informatie
Maarten, de oprichter van webdesignstudio Heave Antwerpen, bekijkt aandachtig de code op een computerscherm en het design van een website.

Webdesign

Onze specialiteit? Websites maken die niet sucken.
Meer informatie