Webdesign
& development

Wij maken websites die niet sucken en je onderneming helpen groeien met meer leads, meer conversies en meer omzet.

Maarten Van Herendael, de oprichter van Heave, zittend aan een tafel en coderend op een laptop

Je huidige website? Die verliest je klanten.

Je huidige website staat stof te verzamelen. Je hebt geen tijd of zin om er aan te werken. Hij is verouderd, verwaarloosd en de laatste keer dat je nog eens een aanvraag kreeg via je website kan je je al niet meer herinneren.

Maar je potentiële klanten gebruiken je website wél nog steeds. En als ze dat doen, krijgen ze een slechte ervaring en een slechte eerste indruk van je onderneming. Het resultaat? Je website schrikt je potentiële klanten af.

Maar wat als je website kon bijdragen aan de groei van je onderneming? Wat als je website je meer leads, meer conversies, meer omzet bezorgde?

Een website laten maken door Heave?

 • Meer tevreden bezoekers
 • Meer leads, meer conversies, meer omzet
 • Betere scores in Google
 • Gemakkelijk aan te passen
 • Toont trots wie jij bent als onderneming

Het verschil tussen je huidige website en één die je door Heave laat maken?

Je huidige website Een website van Heave
Is een website V V
Bezorgt je leads X V
Bezorgt je omzet X V
Is goed vindbaar via Google X V
Spreekt je doelpubliek aan X V
Is mobielvriendelijk X V
Is gebruiksvriendelijk X V
Is gemakkelijk aan te passen X V
Is snel, veilig en toegankelijk X V
Kan je met trots laten zien aan je klanten X V

Bij ons je website laten maken in 4 stappen.

Strategie

Hoe maximaliseren we de impact van je nieuwe website? Tijdens een workshop leren we je merk, doelstellingen, doelgroep en concurrentie kennen.

Deze inzichten vormen de fundering die ervoor zorgt dat je website zo goed mogelijk zal presteren.

 • Workshop
 • Brand Platform
 • Stylescapes

Design

We analyseren en implementeren de inzichten die we tijdens de strategiefase hebben verzameld. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het ontwerp van je website de look & feel van je merk uitademt, gericht is op het bereiken van je eigen doelen en je doelgroep aanspreekt. Daarnaast kunnen we ook voor jou teksten schrijven die goed scoren in Google.

 • Sitemap
 • Wireframes
 • Mockups
 • Copywriting
 • Keyword research

Development

We vertalen het goedgekeurde ontwerp in code zodat je website op alle mogelijke apparaten er perfect uitziet (smartphones, tablets, ...). Daarnaast zorgen we er voor dat je website alle industriestandaarden met vlag en wimpel doorstaat.

Volledig geoptimaliseerd voor maximale vindbaarheid, bruikbaarheid en technische best practices. Google zal je website geweldig vinden, en je doelgroep ook.

 • Ontwikkeling
 • Optimalisatie (snelheid, toegankelijkheid, SEO)
 • Analyse

Optimalisatie

We hebben er alles aan gedaan om je website te lanceren met zo'n groot mogelijke slaagkans. Nu komt het er op aan om je website ook actief op te volgen en bij te sturen waar nodig.

We volgen feedback (kwantitatief en kwalitatief) op en nemen op basis daarvan actie. Zo zorgen we ervoor dat je website blijft bijdragen aan de groei van jouw onderneming: meer leads, conversies en omzet.

 • A/B tests
 • Optimalisatie (SEO, Design, Copywriting)
 • Analyse
 • CRO (Conversion Rate Optimization)

Maar je hoeft ons zeker niet op ons woord te geloven

Vanaf dag 1 heeft Heave perfect geanalyseerd wat onze behoeften en wensen waren en vooral welke look & feel we wilden bereiken om onze doelgroep aan te spreken. Maarten is klantgericht, luistert en onderneemt doelgericht actie die zeer vlot werd uitgevoerd.

Een profielfoto van Kris Van den Kieboom - CEO van ABC Domotica NV
Kris Van den Kieboom
CEO & Oprichter ABC - Domotica

Wij zijn uiterst tevreden over onze samenwerking. De projectvoortgang en het resultaat overtroffen onze verwachtingen. We hebben je ervaren als een uitstekende zakenpartner (zowel als persoon en als professional). Een dikke merci en een duim omhoog!

Een profielfoto van Eric Van Tilburg - CEO van Indico Painting BVBA
Eric Van Tilburg
CEO & Oprichter Indico Painting

Wat geweldig was aan de samenwerking met Maarten is zijn gestructureerde manier van werken. Hij stelt een duidelijk stappenplan voor je op en geeft je hier regelmatig updates over. Daarnaast is zijn oog voor esthetica en detail ook bewonderenswaardig. In het begin waren wij sceptisch over de kost dat het bouwen van een website met zich meebrengt, maar wat je ervoor terugkrijgt is het meer dan waard.

Profielfoto van Jeff Guns
Jeff Guns
Mede-oprichter Rakata

Zeer professioneel! Samen zijn we tot een mooie website gekomen. Met vragen en opmerkingen wordt goed rekening gehouden. Duidelijke prijsstructuur en planning die gerespecteerd wordt.

Profielfoto van Peter Matthyssen, zaakvoerder apotheker van Apotheek Matthyssen
Peter Matthyssen
Oprichter Apotheek Matthyssen

Zeer prettige samenwerking. Maarten luisterde enorm naar onze wensen. Als je een professionele en gebruiksvriendelijke website wilt, is Maarten de juiste persoon. Klinkt heel cliché, maar het is echt waar!

Een profielfoto van Scott De Schepper - Oprichter van Traiteur De Schepper
Scott De Schepper
CEO & Oprichter De Sécretaire

Ik kan Heave ten zeerste aanbevelen als partner voor je website ontwerp en ontwikkeling. Maarten deelt het hele proces op in hapbare brokken, waardoor het heel gemakkelijk is om bij elke stap input en feedback te geven. Bovendien dragen zijn strategische aanpak en heldere communicatie bij aan de succesformule van Heave.

Profielfoto van Laure-Anne Rigaux, oprichter van Outside the Corral
Laure-Anne Rigaux

Hartelijk dank aan Maarten voor het uitstekende werk! Dankzij je professionele aanpak en vlekkeloze uitvoering waren we van begin tot eind vol vertrouwen en bereikten we dit geweldige resultaat binnen de verwachte deadlines. Goed gedaan!

Een profielfoto van Philippe Ophoff - Oprichter van XO Boating Belgium NV
Philippe Ophoff
CEO & Oprichter XO Boating Belgium

Deze ondernemingen hielpen we al aan meer resultaat

Bekijk

Toch nog vragen?

Kan ik mijn website gemakkelijk aanpassen?

Je kan je via een aparte link inloggen op je website en alle inhoud (tekst, videos, afbeeldingen, etc.) eenvoudig zelf aanpassen. En in tegenstelling tot wat je gewoon bent hoef je met ons CMS systeem écht geen IT-expert te zijn om dat zelf te doen. Heb je toch liever dat wij het doen? Dan kan je ons gerust een mailtje sturen en brengen we het onmiddellijk in orde.

Wat is de looptijd van een project?

Gemiddeld duurt een volledig project 8 weken. Dat kan natuurlijk sterk verschillen van project tot project. Bijvoorbeeld van hoe snel je feedback geeft, of hoe technisch je website juist is. Je krijgt bij aanvang van je project hoe dan ook een gedetailleerde projectplanning zodat je exact weet wanneer je website wordt opgeleverd en op welke momenten je feedback kan geven.

Hoe weet ik of jullie écht kwaliteit leveren?

In de wereld van web design zijn er ontelbaar veel cowboys. Daarom meten wij al onze websites aan objectieve maatstaven. Zo kan jij op je twee oren slapen dat je geen kat in een zak hebt gekocht:

 • We verzekeren 90+/100 scores op Google Pagespeed Insights (zowel mobiel als op desktop). Zo weet je dat je website snel, toegankelijk voor mensen met beperkingen en veilig is en volgens de laatste standaarden is ontwikkeld.
 • We verzekeren 90+/100 scores op een volledig Website Audit via SE Ranking. Zo weet je dat je website technisch en SEO-matig volledig geoptimaliseerd is volgens de laatste standaarden.
 • Ook na oplevering van je website volgen we samen met jou je doelen op en stellen bij waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat we met objectieve cijfers kunnen aantonen dat je website rendeert en bijdraagt tot de groei van je onderneming.

Vraag zeker ook na bij andere partijen hoe zij jou de kwaliteit van hun websites kunnen aantonen. Je zal versteld staan hoe weinig partijen dit doen.

Ik kan toch Squarespace of Wix gebruiken om zelf een website te maken?

Wij zijn er ons zeker van bewust dat je tegenwoordig snel & eenvoudig een website kan maken met tools zoals Squarespace of Wix. Maar ben jij daar een expert in? Is het dan goed gedaan? En levert zo'n website je ook meer omzet en leads op? Als je écht resultaat wilt behalen met je website ( meer leads, meer conversies, meer omzet) dan doe je best beroep op een expert.

Zijn jullie websites responsive?

Absoluut. Alle websites die wij maken zijn 100% responsive. Zo ziet je website er perfect uit op een laptop, smartphone en tablet.

Wil je een nieuwe website die meer opbrengt?

We bekijken samen wat de beste oplossing is voor jouw project. Volledig gratis.

Een profielfoto van Maarten Van Herendael